Heilsan frá Danska Bíbliufelagnum
15.04.2016

Í sambandi við at Føroyska Bíbliufelagið hevur fingið sjálvstøðugan limaskap í Sameindu Bíbliufeløgum (United Bible Societies - UBS), hevur aðalskrivarin í Danska Bíbliufelagnum, Birgitte Stoklund Larsen, sent okkum heilsu, ið er soljóðandi:

Det er jo et lille vingesus af historie over det, en god og fin udvikling - og fra Det Danske Bibelselskab ønsker vi jer det bedste og håber, at det vil være til glæde for jer og for bibelsagen på Færøerne! Jeg håber, at I indimellem hvor I finder det relevant har lejlighed til at deltage i UBS' arbejde.

Jeg har trods min korte historie i Bibelselskabet fornemmet, at der er stort engagement omkring sagen og ganske meget inspiration at hente.

Bestyrelsen udtrykker stor glæde over optagelsen af det færøske bibelselskab som selvstændigt medlem af UBS og bad mig hilse hjerteligt og ønske alt godt!


Jeg glæder mig til et fortsat godt samarbejde; tøv ikke med at give lyd, hvis der er noget, vi kan gøre sammen - eller hvis der er noget, vi fra Det Danske Bibelselskab kan være behjælpelige med.

Det glæder mig også, at det ser ud, som om vi kan mødes i en nordisk sammenhæng på Færøerne i august.


Jeg ønsker jer Guds velsignelse til arbejdet.


Birgitte Stoklund Larsen
Generalsekretær

Det Danske Bibelselskab

 

Les eisini: Bíbliufelagið fingið sjálvstøðugan limaskap í Sameindu Bíbliufeløgum.